De bedrijfsstrategie steunt op 3 grote pijlers

Service:
Ons degelijk en all-round personeel vult de specifieke eisen en verwachtingen van onze klanten in. Gaande van het afbreken van metaalconstructies of het plaatsen van containers voor verschillende afvalstromen bij bedrijven. Voor volgende fracties: ferrometalen en non-ferrometalen of andere stromen specifiek op vraag van de klant.
Dit mede rekening houdende met de wettelijke en door de klant eigen voorgeschreven veiligheidsvoorschriften.

Orde en netheid worden hoog in het vaandel gedragen en weerspiegelen zich in een prima onderhouden vrachtwagenpark. Dat staat garant voor een vlekkeloze dienstverlening eveneens als een kraaknette werf dat het uithangbord is van onze geordende organisatie.

Stiptheid en flexibiliteit:
De doordachte organisatie en gespecialiseerde dus efficiƫnte aanpak maken een snelle interventie mogelijk. Elke afspraak wordt nauwlettend gerespecteerd en administratief opgevolgd.

Respect voor het milieu:
Met een team van deskundigen zowel intern als extern wordt de toe te passen milieuwetgeving nauwlettend opgevolgd en bijgestuurd waar nodig. We streven naar een onafgebroken verbetering van onze milieuprestaties. We helpen onze klanten hun steentje bij te dragen aan de sorteerverplichting: afvalstromen bij de bron zoveel mogelijk gescheiden houden.

Pontweg 5a - 9140 Elversele - Tel.: +32 (0)52 46 00 47 - Fax: +32 (0)52 46 31 62
info@debruyneschroot.be - BTW BE 0408.316.649
Openingsuren: ma tot vrij van 8u30 tot 17u, weekend gesloten